Du behöver:
1 burk tonfisk i vatten
ca 1-1,5 dl crème fraiche (går även bra med kesella för att minska ännu mer på fettprocenten)
salt och peppar
1 kallt ägg
rödlök

sallad
tomat
färska sockerärtor
babyspenat
gurka
majs
Ingredienserna till salladen väljer du självklart utifrån eget tycke och smak, men detta är ungefär vad jag brukar ha i min sallad.
Blanda tonfisken med crème fraichen och salta och peppra. Blanda ihop salladen på en tallrik och lägg tonfiskröran överst! MUMS!
Tips från Vendela: Addera en klick Ajvar i tonfiskröran och ät även en skiva fullkornsbröd till salladen!
Hej Johanna! Det blir ännu godare om man slänger i en matsked Ajvar relish med tonfiskkladdet! och drar man på några oliver eller en skiva fullkornsbröd med lättmargarin har man dessutom fått långsamma kolhydrater och en bra fettkvalitét därtill ;)
SvaraRadera/Vendela